Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Història de la Ciència i Documentació Logo del portal

.
.
.

Nova web del Departament

  • 17 de gener de 2020
Image de la noticia

La Unitat Web i Màrqueting ha redissenyat el web del Departament de Historia de la Ciència i la Documentació per a adaptar-lo a la nova imatge corporativa de la Universitat de València.

El web del Departament de Historia de la Ciència i la Documentació s'uneix a les desenes de portals de departaments que s'han adaptat a la nova identitat corporativa.

L'objectiu de la Unitat Web i Màrqueting de la UV amb aquest procés és que els departaments disposen de la mateixa eina comunicativa que la resta d'entitats que conformen l'estructura de la Universitat, i estendre aquesta interfície, visualment més atractiva i més accessible, on predominen els elements gràfics, amb  rutes d'accés més fàcils, i la possibilitat de proporcionar més continguts.

A més de les activitats i esdeveniments, reflectits en l'apartat de Novetats, els web dels departaments proporcionen informació útil sobre la docència als graus, másters i doctorats, grups d'investigació, i la guia i horaris de les tutories de cada unitat docent i de cada professor/a.