Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Història de la Ciència i Documentació Logo del portal

.
.
.

EL PROFESOR JOSÉ L. BARONA VILAR I EL DR. MAZHITOVA REALITZEN UNA VISITA DE CORTESIA AL DIRECTOR TAKASHIMA

  • 1 de desembre de 2022
Image de la noticia
Desde la izquierda, Dr. Takafuji, Dr. Barona Vilar, Dr. Takashima, and Dr. Mazhitova

El Prof. Josep Lluís Barona Vilar (Universitat de València, Espanya), Professor Visitant en IROAST, i el Dr. Aichurok Tashmatovna Mazhitova (Universitat Kyrgyz-Turkish Rages) van visitar al Director Takashima amb el seu professor amfitrió, el Prof. Makoto Takafuji.

El Dr. Barona Vilar ha sigut professor convidat en IROAST des de 2016 i ve a la Universitat de Kumamoto tots els anys per a donar conferències als estudiants, brindar orientació d'investigació a joves investigadors i discutir la investigació col·laborativa internacional. Lamentablement, a causa del COVID-19, hem estat limitats als intercanvis en línia durant els últims anys, però ens complau poder conéixer-nos en persona després d'una llarga absència.

La Dra. Mazhitova està treballant en el laboratori de Takafuji des de juliol passat fins a gener de 2023. La Universitat Kyrgyz-Turkish Rages, a la qual pertany, i la Universitat de Kumamoto van signar un Acord d'intercanvi a nivell departamental en 2016 i un Acord d'intercanvi a nivell universitari en 2022.

Durant la seua visita, discutim sobre els intercanvis d'investigadors i l'acceptació d'estudiants internacionals entre universitats i expressem les nostres expectatives per al futur.