Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra Capgemini organitza un taller sobre Testing i Integració Contínua

  • 5 de desembre de 2017

En el marc del programa d'activitats que la Càtedra Capgemini de la Universitat de València du a terme de forma regular, el pròxim dia 5 de desembre tindrà lloc en l'ETSE una jornada dedicada a les tècniques de proves de programari i el procés de desenrotllament per mitjà d'integració contínua que seguixen en la companyia.

Es tracta d'un taller de quatre hores de duració repartit en dos sessions. La primera sessió, que serà a les 12:00 i tindrà una duració de dos hores, se centra a entendre en què consistix la integració contínua de programari, per mitjà de l'ús de proves de programari automatitzades, i com es du a terme este procés en Cap Gemini. La segona sessió, que serà a les 15:00 i també durarà dos hores, se centra a realitzar diverses pràctiques sobre els continguts presentats en la primera part.

El ponent d'esta activitat serà Alejo López, que actualment exercix com a Consultor Senior en Capgemini i que compta amb més de 18 anys de carrera professional.

La jornada tindrà lloc el dimarts 5 de desembre a partir de les 12:00 hores en l'Aula 2.1.6 de l'Escola Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València. El programa complet d'activitats de Capgemini es pot consultar en este enllaç.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies