Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Concurs de vídeos +Dones 2019

  • 22 de febrer de 2019
Concurs de vídeos +Dones 2019

L’ETSE-UV, juntament amb el Departament d'Informàtica i la WIE-ETSEUV de la branca de l'IEEE de l'ETSE-UV, convoca la concessió de premis a la realització de vídeos amb la millor idea per a reduir les taxes d’abandonament femení dels estudis i motivar la creació de xarxes de suport a dones en l’àmbit de l’Enginyeria. Tots el vídeos han de contindre la història d’una dona que conte qui és i cóm faria per que les xiques no abandonessen els seus estudis, i reduir així les taxes de abandonament femení dels estudis.

Es podrà participar tant de forma individual com en equip. Ningú podrà formar part de més d’un equip ni presentar més d’un vídeo. Són requisits:

1. Estar matriculats/ades o ser professors/ores en el curs acadèmic 2018/2019 en alguna de les titulacions de grau, màster o doctorat de l’Escola.

2. Realitzar un vídeo d'una duració maxima de 5 minuts, presentat per una dona membre de l'equip, en el qual es responga a: cóm creu que es podría reduir les taxes d'abandó femení deis estudis i motivar la creació de xarxes de suport a dones en l'ambit de l'Enginyeria.

3. Que el vídeo siga original i inèdit.

4. Que el vídeo estiga presentat en valencià, castellà o anglès.

5. Cedir els drets d’imatge del vídeo d’acord amb les bases reguladores de la convocatòria http://links.uv.es/G5vq04N

Correcció d'errades: http://links.uv.es/kcaEZf8

 

Premis

Es concedirà 1 premi de 150 euros per a cadascuna de les següents categories:

Categoria A: a la persona o l’equip que presente el vídeo amb major nombre de vots en el canal YouTube de l’ETSE-UV.

Categoria B: a la persona o l’equip que presente el vídeo amb la millor idea.

En el cas que el vídeo amb la millor idea (categoria B) fóra també el més votat (categoria A), es concedirà un únic premi de 200 euros per dit vídeo, atorgant-se un premi de 100 euros al segon vídeo més votat en el canal YouTube de l’ETSE-UV.

 

Participació

Cal enviar, des del compte de correu de la universitat, a l’adreça actosetse@uv.es i abans de les 14 h del 7 de març de 2019:

1. La sol·licitud de participació, d’acord amb el model http://links.uv.es/wEB1oAn

2. La cessió de drets d’imatge http://links.uv.es/ecw6Voh

3. El vídeo en format mp4

 

Concessió de premis

Categoria A: en funció dels vots rebuts en el canal YouTube de l’ETSE-UV entre els dies 8 i 20 de març de 2019.

Categoria B: atenent al criteri del jurat encarregat de valorar les idees, en el marc de l'activitat + Dones 2019 prevista per al 21 de març de 2019.

 

Consultes

Contacteu mitjançant actosetse@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies