Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Informàtica Logo del portal

Congrés Innocovid-19

  • 27 de novembre de 2020
Congrés Innocovid-19

Els propers 27 i 28 de novembre tindrà lloc el primer congrés virtual organitzat pel grup Innocampus Explora. Podeu trobar informació sobre la inscripció i el programa del congrés al següent enllaç:

https://www.uv.es/uvweb/nullca/activitats/innocovid-19-1286151524082.html

InnoCOVID-19 és un congrés dirigit a l'alumnat i professorat de les diferents titulacions científiques i tècniques de la Universitat de València. Es tracta del primer encontre d'aquestes característiques que organitza el grup Innocampus Explora, la xarxa col·laborativa d'activitats multidisciplinars del Campus de Burjassot-Paterna, i que pretén abordar el tractament d'aquesta malaltia des de diferents vessants. La inscripció és gratuïta.

El congrés comptarà amb dues sessions, la del divendres 27, on presentarem el congrés i obrirem la discussió amb els autors i les autores dels pòsters presentats, i la del dissabte 28, on podrem escoltar les presentacions dels ponents que abordaran diferents aspectes de la Covid-19, com la gestió sanitària, els mètodes de detecció i prevenció, la descripció de la malaltia, els equips de protecció i l'atenció als pacients.

Vos animem que presenteu les vostres propostes de pòsters abans del 19 de novembre. S'oferiran 10 premis als millors pòsters. Els pòsters guanyadors rebran una targeta regal de la tenda de la Universitat de València per valor de 100 euros i un certificat acreditatiu.

Més informació en la web d’Innocampus: https://www.uv.es/innocampus/