Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Informàtica Logo del portal

Lliurats els premis del Concurs +Dones 2018 organitzat pel Departament d’Informàtica de l’ETSE

  • 17 d’abril de 2018
Image de la noticia

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria va lliurar el passat 11 d’abril els premis del Concurs +Dones 2018. Les premiades han sigut Aurora Nieves Pedroche i Laura Garrido Rey, Sabsabi Sakka i Sara González Pozo.

El d’Aurora Nieves Pedroche va ser el vídeo més votat i es pot veure en aquest enllaç https://youtu.be/AkbQf5yWXVo

El video realitzat per Laura Garrido Rey, Noor Sabsabi Sakka i Sara González Pozo va rebre el premi a la millor idea i es pot veure ací https://youtu.be/mpdjgBliFic

Durant l’acte va tindre lloc un col·loqui en el qual van participar Elena Martínez García, vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat; Mercedes Alcañiz Moscardó, directora de la Unitat d'Igualtat a la Universitat Jaume I (UJI); Ana Sánchez Torres, vicepresidenta del node AMIT MuVal (Comunitat Valenciana i Murcia); Judit Marti Molina, vicepresidenta del grup d’afinitat WIE adscrit a l’ETSE-UV; i Paula Marzal Domenech, directora de l’ETSE. El col·loqui va estar moderat per Silvia Rueda Pascual, directora del Departament d’Informàtica de l’ETSE-UV.

El jurat del premi estava format per Raquel Sánchez Celada, Raimundo Garcia Olcina, Pedro Morillo Tena i les sis participants en el col·loqui.

L’acte va estar organitzat pel Departament d’Informàtica i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, amb el suport del grup d’afinitat Women in Engineering adscrit a la ETSE-UV i el finançament de la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València.