Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

Perfils tècnics dins d'una producció d'animació 3D.

  • 5 de febrer de 2019

Dins d'una producció d'animació 3D els tècnics són molt importants i en aquesta xerrada veureu els diferents perfils tècnics que poden haver-hi en un projecte d'animació. Els tècnics s'encarreguen d'optimitzar tant els processos com els recursos d'una producció, ajudant així a reduir temps d'algunes de les tasques i reduint el cost econòmic d'un projecte d'aquest tipus. Com podreu veure no sols hi ha perfils tècnics purs sinó que alguns d'aquests perfils són híbrids i combinen tant coneixements tècnics com artístics.

Ponent: Rafel Bernabeu Aznar

Rafel Bernabeu es Director Técnico en La Tribu Animation S.L, estudio de animación con sede en Valencia. Nacido en Alcoi en 1987, estudió Ingeniería Técnica informática en la Universidad Politécnica de Valencia y realizó un Master de animación en Primerframe (2012-2013). Durante la realización del máster, participó en la producción del corto "Orbitas". Ha sido Rigger en Frameover (2012-2013) y en Hampa Animation Studios (2013). Posteriormente ha sido tools developer en Lightbox Animation Studios (2013-2014) y en Blue Dreams Studios Spain (2014). En Lightbox Animation Studios fue Software tools Supervisor en (2015-2017), y posteriomente ha trabajado como Rigger en Squint Opera, London UK(2017). Ha participado en la producción de diversos cortos y largometrajes como Tadeo Jones 1 y 2 o Atrapa la Bandera.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies