Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Informàtica Logo del portal

Xarrada Girls4STEM Professional Cecilia Payne-Gaposchkin

  • 10 de novembre de 2020
Xarrada Girls4STEM Professional Cecilia Payne-Gaposchkin

Us convidem a assistir a la pròxima Xarrada Girls4STEM Professional que tindrà lloc aquest dijous 12 de novembre a les 18:30h en directe des del ETSE-UV i amb la col·laboració especial del CSIC.

Encara que emetrem en directe pel nostre canal de YouTube us agraïm la inscripció prèvia en go.uv.es/girls4stem/cecilia.

Comptarem amb quatre dones professionals de branques científic-tecnològiques que ens comptaran de manera amena la seua trajectòria professional, els seus assoliments i reptes, i com és el seu dia a dia en la seua professió des d'una perspectiva divulgativa i també com a dona en el món STEM.

●             Isabel Abánades: doctora en Química i investigadora en l'Institut de Ciència Molecular, ICMol. Isabel estudia els anomenats "MOFs", xarxes metall-orgàniques amb aplicacions mediambientals.

●             Teresa Bonet: Enginyera Informàtica, tècnic TIC en una Administració Local i vocal del Colegio de Ingeniería Informática de la Comunitat Valenciana. Els seus projectes contribueixen a una major proximitat de la ciutadania a l'administració.

●             Angélica Gómez: Enginyera industrial, és cap d'operacions en una empresa logística del sector de l'automoció (amb un 79% de personal contractat femení). És a més la primera dona a ser la degana del Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics Industrials de València.

●             Anabel Morales: doctora en Física Nuclear i investigadora en el Instituto de Física Corpuscular IFIC. Forma part del Grup d'Espectroscòpia Gamma i de Neutrons del IFIC, on sobretot estudien les propietats de nuclis exòtics pesats formats en processos astrofísics.

 

Aquesta xarrada Girls4STEM Professional està dedicada a Cecilia Payne-Gaposchkin i està orientada al públic en general i, especialment, a professorat de diferents nivells educatius, es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de la ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques.

En la web del projecte (http://www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.

També podeu seguir-nos en xarxes socials:

Projecte finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología