Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

.
.
.
.

Estada del Dr. Yelko Rodríguez a la Universitat de Lleida gracies a la ajuda de la Fundació Triplolemos.

  • 8 de juny de 2017

El Dr. Yelko Rodríguez ha realitzat una estada en els laboratoris de Micologia Aplicada del departament de Tecnologia d'Aliments de la Universitat de Lleida com a resultat de l'obtenció d'una ajuda “Xarxa de Campus d'Excel•lència Internacional amb Activitat Agroalimentària” de la Fundació Triptolemos a la mobilitat de doctors dins de la xarxa.

El projecte es va centrar a investigar la influència del procés d'elaboració de cervesa en el contingut d'algunes micotoxines del gènere Fusarium d'interès toxicológic, tals com tricotecenos, zearalenona i fumonisinas, les quals presenten una incidència rellevant tant en gra com en producte final. L'estada ha permès una col•laboració entre els grups de recerca sobre micotoxines i fongs toxigènics liderats pel Dr. Jordi Mañes de la Universitat de València i el Dr. Vicente Sanchis de la Universitat de Lleida.

El Dr. Yelko Rodríguez ha realitzat una estada en els laboratoris de Micologia Aplicada del departament de Tecnologia d'Aliments de la Universitat de Lleida com a resultat de l'obtenció d'una ajuda “Xarxa de Campus d'Excel·lència Internacional amb Activitat Agroalimentària” de la Fundació Triptolemos a la mobilitat de doctors dins de la xarxa.
El projecte es va centrar a investigar la influència del procés d'elaboració de cervesa en el contingut d'algunes micotoxines del gènere Fusarium d'interès toxicológic, tals com tricotecenos, zearalenona i fumonisinas, les quals presenten una incidència rellevant tant en gra com en producte final. L'estada ha permès una col·laboració entre els grups de recerca sobre micotoxines i fongs toxigènics liderats pel Dr. Jordi Mañes de la Universitat de València i el Dr. Vicente Sanchis de la Universitat de Lleida.

Imatges: