Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Mostres de laboratori

 A

Identificació, quantificació i estabilitat de compostos bioactius en aliments i ingredients

S'identifiquen, cquantifiquen y realitzen estudis d' estabilitat de:

a) components de la fracció lipídica dels aliments/ingredients: àcidos grassos, esterols, gangliòsids, vitamines liposolubles i altres.

b) compostos resultants de la reacció de Maillard.

c) fracció nitrogenada: pèptids i aminoàcids.

d) antioxidants.


  

 B

Biodisponibilitat in vitro i in vivo de components dels aliments

S'han estandaritzat models de simulació de digestió gastrointestinal que permeten avaluar:

a) la fracció soluble del component objecte d'estudi, teòricament disponible per a la seua absorció (bioaccesible).

b) captació i transport en sistemes combinats que incorporen cultius cel·lulars, així com la determinació de la biodisponibilidad de components alimentaris en fluidos biològics, procedents d'assajos clínics.


 

 C

Avaluació d'efectes biològics mitjançant tècniques in vitro

Es disposa de la metodologia necessària per a avaluar efectes biològics (citoprotecció i/o citotoxicitat, marcadors d'estrés oxidatiu, inflamació y apoptòsi) de components bioactius presents en aliments/ingredients, utilitzant cultius cel·lulars.


 

 D

Informes tècnics/assessorament sobre qualitat nutricional i funcional d'aliments

Valoració analítica i tècnica de formulacions, aliments i dietes.


  

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies