A
Anàlisi de micotoxines de Fusarium en matèries primeres i aliments processats. Avaluació de la ingesta diària. |
---|
Dr. Jordi Mañes (jordi.manes@uv.es)
B
Anàlisi de micotoxines emergents en cereals i derivats, i producció de patrons a partir de cultius de cèl·lules tipus. |
---|
Dr. Jordi Mañes (jordi.manes@uv.es)
C
Avaluació microbiològica d'aliments i productes alimentosos. |
---|
Dr. Jordi Mañes (jordi.manes@uv.es)
D
Optimització i innovació de metodologia per a l'anàlisi de residus de pesticides i medicaments d'ús veterinari en mel. |
---|
Dra. Mónica Fernández (monica.fernandez@uv.es)
E
Desenvolupament de mètodes in vitro per a avaluar la toxicitat de plaguicides i micotoxines presents en aliments. |
---|
Dra. María José Ruiz (m.jose.ruiz@uv.es)