Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

Cinqué Workshop Xarxa d'Excel·lència sobre les micotoxines i fongs toxigènics

  • 9 de desembre de 2020
Image de la noticia

El cinqué Workshop Xarxa d'Excel·lència sobre les micotoxines i fongs toxigènics i dels seus processos de descontaminació (MICOFOOD), tindrà lloc en el Saló de Graus de la Facultat de Farmàcia els dies 10 i 11 de desembre.

Podeu consultar més informació sobre la xarxa o el workshop en www.micofood.es

La xarxa està coordinada pel grup de Contaminació d'Aliments del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i M. Legal (Facultat de Farmàcia de la Universitat de València), i reuneix investigadors de les universitats de Navarra, Saragossa, Complutense de Madrid, Càceres, Santiago de Compostel·la, Lleida, Barcelona, Granada, Lleó, València i del IATA- CSIC i INIA..

Aquestes jornades compleixen un dels objectius principals de MICOFOOD, donar l'oportunitat als investigadors a compartir els seus treballs i conéixer les novetats en el camp de les micotoxines, estructurant els més de 60 treballs presentats entre sessions de comunicació orals i posters.

Podeu consultar més informació sobre la xarxa o el workshop en www.micofood.es

Comité científic: Jordi Mañes Vinuesa, Mónica Fernández Franzón, Giuseppe Meca, Misericòrdia Jiménez Escamilla, Mar Rodríguez Jovita, Vicente Sanchis Almenar, Agustín Ariño Moneva, Covadonga Vázquez Estévez, Elena González-Peñas, Adela López de Cerain, Luis González Candelas, Alberto Cepeda Sáez, Francisco Javier Cabañes Saenz, Ana María García Campaña