Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

Jornada de difusió dels resultats del projecte Prometeu

  • 9 de desembre de 2020
Image de la noticia

La Jornada de difusió dels resultats del projecte Prometeu “Estratègies biotecnològiques per a reduir el creixement de fongs toxigènics en aliments”, tindrà lloc de manera semi presencial en la Facultat de Farmàcia els dies 10 i 11 de desembre .

Podeu consultar més informació el projecte en http://biomicotox.es/

Coordinat pel grup de Contaminació d'Aliments del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i M. Legal (Facultat de Farmàcia de la Universitat de València), el projecte s'encarrega d'estudiar les propietats antifúngiques i antitoxigènics dels metabòlits produïts per bacteris làctics i de la farina de mostassa groga com a elements susceptibles de ser utilitzats per a la conservació del pa de motle i del formatge fresc i, en conseqüència, augmentar la vida útil d'aquests. 
Aquestes jornades mostraran els últims avanços del grup d'investigació referent a la bioconservació fúngica dels aliments.

Podeu consultar més informació el projecte en http://biomicotox.es/