Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

El professorat de Química dels Aliments rep un Projecte d'Innovació Educativa.

  • 21 d’octubre de 2020
Foto grupo proyecto.

"FoodIDEA: Food chemIstry multimèdia E-learning lAb" és el títol del projecte liderat pel professor Yelko Rodríguez, amb la col·laboració dels professors Guadalupe García, Teresa Climent i Fernando Cantalapiedra, que ha rebut l'esment d'innovador pel Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (Universitat de València) per al curs 2020/2021 (codi: UV-SFPIE_PID20-1354524).

El projecte té com a objectiu l'adaptació de les activitats de pràctiques de laboratori de l'assignatura de Química dels aliments a la docència virtual, emprant vídeos educatius com a recurs dinamitzador de l'aprenentatge per a facilitar l'acostament a les tècniques de laboratori, així com diferents eines digitals de ludificació per a la seua avaluació. Aquesta metodologia s'implementarà en alumnes dels diferents graus on s'imparteix l'esmentada assignatura obligatòria: Ciència i Tecnologia dels Aliments (CyTA), Nutrició Humana i Dietètica (NHyD) i doble grau en Farmàcia i NHyD. Les eines de ludificació dissenyades a aquest efecte serviran per a avaluar l'impacte del FoodIDEA en l'adquisició de conceptes a curt i mitjà termini dels participants