Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

Short-Term Mobility “Fermented Foods for better Nutrition, Health and Sustainability (FERNUTS)"

  • 21 de juny de 2022
Image de la noticia

La setmana del 13 al 17 de juny va tenir lloc a la Facultat de Farmàcia la Short-Term Mobility “Fermented Foods for better Nutrition, Health and Sustainability (FERNUTS)”, activitat emmarcada dins del Food Science Lab de l'aliança FORTHEM i que va acollir a estudiants de grau i postgrau de diferents universitats europees. Aquest curs de 5 dies va ser organitzat per les professores de l'àrea de Tecnologia d'Aliments del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l´ Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Amparo Gamero i Mónica Gandía i pel Vicedegà d'Innovació, Comunicació i Cultura de la nostra facultat, Javier Pereda. Es van dur a terme nombroses ponències sobre aspectes nutricionals, de salut i sostenibilitat dels aliments fermentats, així com visites a centres de recerca, centres tecnològics i empreses del sector. El programa es va complementar amb activitats culturals organitzades pels estudiants del Food Science Lab Mussa Makran, Nerea Faubel, Clara Gómez i Paula Llorens per fomentar l'intercanvi cultural entre els assistents. A través d'aquest esdeveniment es va voler destacar la importància dels aliments fermentats en el context d'una dieta saludable, així com en el marc d'un sistema alimentari sostenible, d'acord amb els ODS de l'agenda 2030. En aquest link apareix un vídeo-resum de l'activitat: https://youtu.be/TIxQVtcNCsg