Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

Valorització de Residus Lactis mitjançant el desenvolupament d'Envàs bioactiu

  • 31 de gener de 2022
Go Orleans

Recentment als Professors Giuseppe Meca De Caro i Jordi Mañes Vinuesa del Departament de Medicina Preventiva ha sigut concedit un nou projecte d'investigació que porta per acrònim “Go Orleans”. El present projecte pertany a la convocatòria de subvencions europees per a l'execució de projectes d'interés general per grups operatius en el marc de la gestió eficient de recursos amb caràcter innovador.

"ACTUACIÓ: CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER A L'EXECUCIÓ DE PROJECTES D'INNOVACIÓ D'INTERÉS GENERAL PER GRUPS OPERATIUS DE L'ASSOCIACIÓ EUROPEA PER A LA INNOVACIÓ EN MATÈRIA DE PRODUCTIVITAT I SOSTENIBILITAT AGRÍCOLES (AEI-AGRI) , EN EL MARCO DEL PROGRAMA NACIONAL DE DESENROTLLAMENT RURAL 2014-2020, PER A L'ANY 2020. PROJECTE: GO-ORLEANS - Valoració de Residus Lactis per mitjà del desenrotllament d'envàs bioactivo.

TOTAL PRESSUPOSTAT: 598.659,77 EUR

SUBVENCIÓ CONCEDIDA: 598.659,77 EUR"

"El Grup Operatiu Orleans té com a objectiu la valoració de residus lactis per mitjà del desenrotllament d'envasos bioactivos. L'organisme responsable del contingut d'esta pàgina web és el consorci format pels socis beneficiaris del GO Orleans beneficiari de les ajudes a l'execució de projectes d'innovació d'interés general per grups operatius de l'Associació Europea per a la innovació en matèria de productivitat i sostenibilitat agrícoles, dins del Programa Nacional de Desenrotllament Rural 2014-2020. El finançament d'estes ajudes es realitzarà en un 80% amb càrrec al Fons Europeu Agrícola de Desenrotllament Rural (FEADER) i en un 20% amb càrrec al Ministeri d'Agricultura Pesca i Alimentació, sent l'autoritat de gestió encarregada de l'aplicació de l'ajuda la Direcció General de Desenrotllament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària (DGDRIFA) .

El pressupost total de l'ajuda ascendix a 598 659,77 euros.

"Fondo Europeo Agrícola de Desarrollo Rural: Europa invierte en las zonas rurales"

https://goorleans.com/