Logo de la Universitat de València Logo Departament de Medicina Logo del portal

Tancat per festes falleres 2021

  • 11 de març de 2021
Image de la noticia

El Departament de Medicina romandrà tancat del 15 al 19 de Març per motiu de les festes falleres.

La rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, ha informat a la Consellera d’Universitats, en nom de totes les universitats públiques valencianes, que es mantindran els calendaris laboral i acadèmic al llarg de la setmana de les tradicionals festes falleres. 

El passat dilluns 1 de març la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, reuní el Consell de Direcció de la UV per tal d’abordar, entre d’altres temes, aquesta qüestió, acordant-se el manteniment del calendari acadèmic i laboral al llarg de la tradicional setmana fallera, tal i com estava previst.

El calendari acadèmic, aprovat pel Consell de Govern, es pot consultar en aquest enllaç:

https://www.uv.es/graus/calendaris/Calendari_Academic_2020_21.pdf.

La decisió de les universitats està relacionada amb dos factors claus: d’una banda, la modificació del calendari laboral implica un procés de negociació i una replanificació del treball del personal universitari, i d’altra perquè una modificació de calendari acadèmic suposa la reprogramació de l’activitat docent de totes les assignatures afectades en tots els graus i postgraus universitaris. Aquests canvis requereixen, doncs, d’un major horitzó temporal de planificació que el plantejat.