Logo de la Universitat de València Logo Departament de Metodologia de les Ciències del Comportament Logo del portal

II Jornada Emociona't amb les Dades el 21 de maig de 2024

  • 13 de maig de 2024
Image de la noticia

La funció de la II Jornada és divulgar o comptar a la societat com desenvolupen el seu treball les persones vinculades a la Ciència. Ja siguen científiques, científics, productors i usuaris de dades científiques o persones que vinculen el seu treball amb l'expressió artística de fets i realitats científiques. Conèixer com treballen des de les universitats, els centres de recerca, els laboratoris o el propi centre professional és un objectiu destacat de la II Jornada “Emociona't amb les dades” (Universitat de València).
Es tracta de visibilitzar i fer accessible per a tota mena de públic la manera de treballar i obtenir els resultats científics i l'anàlisi de les dades, reflexionant a través de la perspectiva de gènere i la diversitat.
Les persones que participen en la Jornada presenten el seu treball en un breu vídeo (vídeo càpsules) on expliquen i valoren com aborden en el dia a dia del seu treball els desafiaments que els seus temes d'estudi els exigeixen per a arribar a donar una resposta basada en l'evidència (un informe, un article científic, un article de premsa, una obra d'art, amb una anàlisi qualitativa, quantitativa o mixta…). Els participants de la II Jornada procedeixen de diferents àrees d'estudi: psicologia, educació, història de l'art, estadística, metodologia, periodisme, gènere, salut, física aplicada, ciència de dades amb perspectiva de gènere, intel·ligència artificial i gènere, història de les dones.


__________________________

Activitat dirigida: professorat universitari i no universitari, alumnat i públic en general.

Organitza: Dolores Fredes-Navarro (Grup d'Investigació REME, UV:
GIUV2018-427).

Dpto. Metodologia de les Ciències del Comportament. Facultat de Psicologia. Universitat de València.

Horari: dimarts 21 de maig de 2024, 10:00h a 13:30h

Lloc: Saló de Graus. Facultat de Psicologia i Logopèdia (Av. Blasco Ibáñez, 21, 46010 València).

Jornada gratuïta.

Patrocinat: Unitat d'Igualtat. Universitat de València.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): ODS 3 (Salut i benestar), ODS 4 (Educació de qualitat), ODS 5 (Igualtat de gènere), ODS 10 (Reducció de les desigualtats).

Per a més informació, es pot contactar amb Dolores Fredes-Navarro (
M.Dolores.Frias@uv.es)