Memòria d'Investigació 2018

  • 29 de maig de 2019

Instruccións i Bases per a la presentació de la Memòria de Investigació del any 2018 remitides per el Vicerrectorat d' Investigació.

S'adjunta Barem per a l'avaluació de la memòria d'investigació enviat des del Servei d'Investigació el 29/05/2019 que acaba d'aprovar el Consell de Govern.

Detectada una errada en el punt 4.4 de les Bases per a la presentació de la Memòria d’Investigació 2018 i Distribució de l’ajuda 2019, us comunique que la redacció correcta de l’esmentat punt és:

4.4.-La no presentació en temps i forma de la justificació documental requerida, total o parcialment, o l’existència en la memòria definitiva d’items que no corresponen als resultats de la investigació que figuren en el barem aprovat o que no s’han notificat tal com estableix el punt 3.2,  podrà suposar la minoració de fins el 10% de l’ajuda a percebre pel departament, institut o ERI, per incompliment de les condicions establertes per a la percepció d’aquesta ajuda, i la minoració d’un 50% en el punts absoluts i relatius obtinguts en aquesta memòria per l‘investigador/a corresponent.

 

Llista d'enllaços:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies