Logo de la Universitat de València Logo Departament de Química Física Logo del portal

Nou Professor Ajudant Doctor

  • 29 de setembre de 2023
Image de la noticia

Aquest curs 2023/2024, Salvador Cardona Serra s’incorpora al Departament de Química Física com a nou Professor Ajudant Doctor. Les funcions que desenvoluparà seran tant docents com investigadores.

Salvador Cardona Serra (València, 1984) és Doctor en Nanociència i Nanotecnologia molecular per la Universitat de València.

Des de 2006, Salvador ha dut a terme una investigació puntera en ciència dels materials des d'un anàlisi i disseny computacional, amb articles citats més de 100 vegades en revistes d'alt impacte. La seua experiència inclou Imanes Moleculars, Nanoelectrònica, Espintrònica i computació Neuromòrfica, entre altres.

El Dr. Cardona es va reincorporar a la UV en 2016 després d'una estada en el Trinity College Dublin amb un contracte d'excel·lència Juan de la Cierva Incorporació. Des d'aleshores ha estat vinculat a diversos projectes de l'European Research Council (DECRESIM, MOL-2D). En 2023 va rebre un contracte Ramón y Cajal del Ministeri de Ciència i Innovació que va declinar per acceptar una plaça d'Ajuntat Doctor en aquest departament. Actualment compta amb més de 350 hores docents, incloent el grau en química, física, enginyeria química, nutrició humana i altres. En aquest aspecte, a més, posa en pràctica la investigació sobre innovació docent (Projecte 2023/2730025) en la qual participa activament juntament amb altres professors de la Facultat de Ciències de l'Educació.