Logo de la Universitat de València Logo Departament de Sociologia i Antropologia Social Logo del portal

2nd International Workshop on Time Studies in Childhood and Youth

  • 3 de desembre de 2020
Image de la noticia

El Grup de Recerca en Sociologia Analítica té el plaer d’anunciar el 2n Taller Internacional d’Estudis del Temps en Infància i Joventut de la Universitat de València (UV) que se celebrarà en línia els dies 3 i 4 de desembre de 2020.

El taller forma part del projecte Temps en la infància: un mapatge d’Espanya (GV / 2019/002) i inclourà acadèmics de Xile, Dinamarca, Alemanya, Finlàndia, Irlanda, Espanya, Suècia i el Regne Unit, experts en camps relacionat amb diferents dimensions del temps en la vida dels nens i joves, com ara la salut, l'educació i les ciències socials.

El taller està patrocinat per Schools for Health Europe (SHE) i compta amb el suport del Departament d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València i el seu Departament de Sociologia i Antropologia Social. , la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València i l’Institut de Creativitat i Innovació Educativa (UV).

Llista d'enllaços: