Logo de la Universitat de València Logo Departament de Sociologia i Antropologia Social Logo del portal

Mª Ángeles Cea D´Ancona, Seminari: la situació del racisme i la xenofòbia a l´Estat espanyol.

  • 6 de desembre de 2016
Image de la noticia

Seminari amb Mª Ángeles Cea D´Ancona per a tractar sobre la situació del racisme i la xenofòbia a l´Estat espanyol. Serà el dilluns dia 12 de desembre a les 16:30h, a la sala d´actes de la Facultat.

Des de la Facultat de Ciències Socials, el Departament de Sociologia i Antropologia Social i el projecte d´investigació “Diversitat i convivència: els drets humans com a guia d´acció” (MULTIHURI) hem organitzat un seminari amb Mª Ángeles Cea D´Ancona per a tractar sobre la situació del racisme i la xenofòbia a l´Estat espanyol. Serà el dilluns dia 12 de desembre a les 16:30h, a la sala d´actes de la Facultat.

Mª Ángeles Cea D´Ancona és professora titular de sociologia a la Universitat Complutense de Madrid on dirigeix el Departament de Sociologia IV (Mètodes d´Investigació i Teoria de la Comunicació). És una de les expertes més reconegudes en el camp de la metodologia de la investigació social a l´Estat espanyol i, durant els darrers anys, ha desenvolupat diversos treballs especialment rellevants en el camp del mesurament i estudi del racisme i la xenofòbia a Espanya. Conjuntament amb Miguel S. Valles ha sigut la responsable de l´informe anual sobre l´evolució del racisme i la xenofòbia a Espanya, instrument de referència en  matèria de convivència, integració i xenofòbia, editat per l´OBERAXE.

Llista d'enllaços: