Logo de la Universitat de València Logo Departament de Sociologia i Antropologia Social Logo del portal

Territori Valencià, Territori Runner, coordinat per Víctor Agulló Calatayud

  • 4 de maig de 2018
Image de la noticia

Elr divendres 4 de maig a les 19.30 hores es presenta el llibre «Territori Valencià, Territori Runner» a la Fira del Llibre de València (Jardí de Vivers. Sala del Museu 1) editat per la Universitat de València a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular.

Ens plau informar-vos que el proper divendres 4 de maig a les 19.30 hores es presenta el llibre «Territori Valencià, Territori Runner» a la Fira del Llibre de València (Jardí de Vivers. Sala del Museu 1) editat per la Universitat de València a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular.

Aquesta obra ha estat coordinada pel professor de Sociologia de l'Esport i exatleta Víctor Agulló Calatayud. En la mateixa s'analitza la creixent importància social, esportiva, econòmica i cultural d’aquest fenomen a partir de les aportacions d’una cinquantena d’investigadors i investigadores de la Universitat i d’altres especialistes en la matèria entre els quals hom pot trobar als nostres companys Ramón Llopis Goig, Carles Xavier Simó i Noguera o Lourdes Castelló i Cogollos. També a d'altres especialistes com Gabriel Brizuela, Josep Lluís Barona, Rafael Aleixandre, Berta García-Mira, Davinía Albinyana o Isabel Balaguer.

El llibre s’acompanya d'una exposició que ja ha començat la seua itinerància al Museu de les Arts i les Ciències de la Ciutat de València i que, en properes dates, està previst que visite algunes ciutats i pobles de la nostra geografia com ara Gandia, Alcoi, Alzira, Siete Aguas, Massamagrell, Carcaixent, Chulilla, La Eliana, etc...

Llista d'enllaços: