Logo de la Universitat de València Logo Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació Logo del portal

Jornades en metodologies d'investigació en comunicació i interculturalitat

  • 8 de maig de 2021
Image de la noticia

Les jornades tenen el propòsit de posar en comú les eines metodològiques utilitzades en els projectes d'investigació predoctoral en comunicació i interculturalitat, amb el propòsit de compartir experiències metodològiques i ampliar la perspectiva d'anàlisi dels nostres objectes d'estudi.

Els estudis en comunicació i interculturalitat acullen diferents metodologies d'investigació que han de ser preses en la seua particularitat, sense oblidar les possibilitats que pot oferir la combinació de diferents eines. Les següents jornades tenen el propòsit de posar en comú les eines metodològiques utilitzades en els projectes d'investigació predoctoral en comunicació i interculturalitat, amb el propòsit de compartir experiències metodològiques i ampliar la perspectiva d'anàlisi dels nostres objectes d'estudi. En concret, volem acollir aquelles metodologies emprades per a abordar qüestions relacionades amb la desigualtat i diversitat racial en l'àmbit lingüístic, periodístic i fílmic.

Eixos temàtics de les jornades:
La investigació interlingüïstica en les relacions entre llenguatge, cultura i cognició (Lingüística)
El discurs mediàtic sobre la diversitat (Periodisme)
Eines de racialización en les maneres de representació fílmics (Comunicació Audiovisual)

Call for papers obert fins al 26 de març de 202

Llista d'enllaços: