Logo de la Universitat de València Logo Departament de Treball Social i Serveis Socials Logo del portal

I Jornades formatives ADR Socials 2021 "Treball Social en temps de pandèmia"

  • 23 de març de 2021
Image de la noticia

El ADR de la Facultat de Ciències Socials ha organitzat les I Jornades formatives ADR Socials 2021 sota el títol “Treball Social en temps de pandèmia”.

El ADR Socials és el màxim òrgan de representació de l'estudiantat a nivell de facultat, i es troba format pels representants de les diferents titulacions que la componen, en aquest cas, la titulació de Treball Social. La idea de realitzar unes jornades sorgeix davant la necessitat de complementar els estudis teòrics amb un punt de vista pràctic, així com incidir en els canvis que s'han produït en la professió derivats de la situació actual.

L'objectiu d'aquestes jornades és, d'una banda, aproximar la realitat de la pràctica professional a l'estudiantat de Treball Social i conèixer àmbits professionals diferents als que normalment s'arrepleguen en el pla d'estudis; i, d'altra banda, fomentar la participació de l'alumnat en l'organització d'activitats divulgatives.

Es duran a terme el dilluns 29 de març de forma telemàtica mitjançant la plataforma Blackboard Collaborate. I comptaran amb les ponències de Víctor Nieto, Lidia Bueno-Sánchez, Alejandro Robledillo, Óscar Cebolla, el Centre de Joves del Kolectivo Parke i el Col·legi Oficial de Treball Social de València.

Encara que les jornades estan dirigides a l'estudiantat, l'assistència està oberta a qualsevol persona que ho desitge, independentment que siga estudiant i/o forme part de la Universitat de València. La inscripció pot realitzar-se en el següent enllaç:

Llista d'enllaços: