Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Sociología y Antropología Social Logo del portal

Seminari de Sociologia i Còmic- Sociocòmic

  • 26 marzo de 2021
Image de la noticia

1r Seminari de Sociologia i Còmic, organitzat des del Projecte d’Innovació Docent “Sociocòmic: mesures per acostar el còmic com a ferramenta d'anàlisi sociològica a l'estudiantat del Grau de Sociologia" (UV-SFPIE_PID20-1355851) i la Càtedra d’Estudis del Còmic-SM.

El proper dia 26 de març se celebra el 1r Seminari de Sociologia i Còmic, organitzat des del Projecte d’Innovació Docent “Sociocòmic: mesures per acostar el còmic com a ferramenta d'anàlisi sociològica a l'estudiantat del Grau de Sociologia" (UV-SFPIE_PID20-1355851) i la Càtedra d’Estudis del Còmic-SM.

 

El seminari se celebrarà entre les 9 i les 13h amb el següent programa:

 

9:00. Presentació

 

9:15. Jordi Giner (professor UV i coordinador de Sociocòmic): L’ús del còmic en l’àmbit de la sociologia.

 

10:00. Álvaro Pons (professor UV i director de la Càtedra d’Estudis del Còmic-SM): Estereotipos Sociales en los personajes de Bruguera.

 

Presentació d’experiències:

 

  • 10:45. Jorge Carrión: professor a la UPF, escriptor i guionista, parlarà sobre el còmic que va escriure amb Sagar (Los vagabundos de la chatarra)
  • 11:15. Ana Penyas: il·lustradora valenciana, guanyadora del Premi Nacional de Còmic, 2018, tractarà de Estamos todas bien i Todo bajo el sol.
  • 12:00. Cristina Durán i Miguel Ángel Giner Bou: membres de La Grua Estudio, guardonats amb el Premi Nacional de Còmic, 2019, tractaran sobre els seus còmics El dia 3 i Una posibilidad entre mil.

 

12:45. Tancament

 

El seminari es podrà seguir des de l’adreça: https://go.uv.es/JbdK3n9

Les inscripccions al seminari cal fer-les en: https://go.uv.es/L2TV0jJ

Lista de enlaces: