Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Assessorament de Projectes UVEmpren

  • 3 de maig de 2021
Image de la noticia

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, amb el patrocini de Santander Universidades i l'amb col·laboració de la Facultat d'Economia, posen a la disposició de la comunitat universitària el Punt d'Assessorament UVemprénClub (PAE).

Aquest programa naix per a donar suport a les persones emprenedores de la comunitat universitària a través de la prestació de serveis acadèmics de formació, informació i assessorament tècnic per al desenvolupament dels seus projectes empresarials.

El Punt d'Assessorament UVemprén consta dels següents programes d'actuació: 

  • LAB: Desenvolupar una línia de recerca institucional en emprenedoria.
  • TUTORIES D'EMPRENEDORIA: Les persones emprenedores del Campus poden sol·licitar mitjançant aquest formulari una sessió de tutoria acadèmica amb l’equip investigador del PAE UVemprén. Aquestes tutories pretenen contribuir a la creació de noves empreses i a facilitar l'inici efectiu de la seva activitat i el seu desenvolupament, mitjançant la prestació de serveis d'informació, assessorament, formació i suport tècnic en la definició de les seves iniciatives empresarials i durant els primers anys d'activitat de l'empresa.

Des de el PAE, i segons la maduresa del projecte, podrà vincular-se amb altres iniciatives del Campus UVemprén: