Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Seminaris online sobre la situació humanitària a Gaza

  • 13 de febrer de 2024
Image de la noticia

Un grup de set Clíniques de la Xarxa Espanyola de Clíniques Jurídiques, entre les que està la Clínica Jurídica per la Justícia Social de la Facultat de Dret de la Universitat de València, hem estat treballant per realitzar una acció conjunta sobre la situació a Gaza.

L’acció consisteix en la formació d’alumnes de les diverses clíniques jurídiques participants sobre la situació dels refugiats palestins per elaborar un informe de COI (Country of Origin Information), que és la informació que es podrà fer servir en els procediments que avaluen les sol·licituds de la condició de refugiat o d’altres formes de protecció internacional de persones palestines.

Hem organitzat uns seminaris específics impartits en línia per professorat universitari i personal tècnic d’organitzacions humanitàries (UNRWA i CEAR).

Donat l’interés en conèixer què està passant a Gaza i com s’ha arribat a aquesta crisi humanitària sense precedents, hem decidit obrir l’assistència a una part dels seminaris a alumnes de Dret i altres persones interessades.

Imatges: