Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

Estudiants de la Facultat guanyen la prestigiosa competició jurídica de IE Law School

  • 20 d’abril de 2018

L'equip de cinc estudiants valencians ha resultat guanyador de la Competició de Talent Universitari Legal Challenge, organitzada per IE Law School a Madrid. Després de superar la fase preliminar –a València, a càrrec de la signatura Uría Menéndez–, el grup ha superat en la final nacional als equips provinents de les fases preliminars de Madrid, Barcelona, Sevilla i Bilbao, formats per estudiants d'una desena d'universitats espanyoles.

L'equip guanyador està compost per quatre estudiants de la Universitat de València: María Gan Lázaro (5° Dret+CC.PP.), Inés Llorens Valero (5° Dret+CC.PP.), Sofia Terol Cháfer (5°Dret+ADE) i Pablo Muruaga Herrero (3° Dret). La cinquena integrant de l'equip és Joana Kunk, de la Universitat d'Alacant.

Així mateix, l'estudiant de la Universitat de València Carlos Verdera Busutil (5° Dret+ADE) ha sigut guardonat amb el premi al millor jurista individual en la fase preliminar de València.

Durant la final, celebrada en les instal·lacions de l'Institut de l'Empresa a Madrid el passat dia 13 d'abril, els participants van posar a prova la seua capacitat analítica i de treballar sota pressió i en equip, tenint per objectiu resoldre un cas pràctic interdisciplinari de Dret Mercantil, Dret Tributari, Dret Laboral i Dret Internacional, així com defensar-ho oralment.

En aquesta tercera edició de la competició formaven part del jurat la sòcia d'Uría-Menéndez, Eva Ferrada Lavall, el soci de Herbert-Smith-Freehills, Alberto Frasquet García, la sòcia de  Allen&Overy, Jimena Urretavizcaya Gil, el director de Montero-Aramburu, Ignacio Gordillo Fernández de Villavicencio  i el director de KPMG, Pablo Fernández Guerra.