Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

La Facultat reprén l’activitat docent presencial i semipresencial des de l’1 de març

  • 22 de febrer de 2021
Image de la noticia

El proppassat dijous 18 de febrer, la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i el Sistema Universitari Públic Valencià, tot tenint en compte l’actual evolució de les dades sanitàries a la Comunitat Valenciana, acordaren reprendre, a partir del dilluns 1 de març, el model de docència híbrida que cada universitat tenia previst, i aprovat, per a la docència del segon quadrimestre del curs 2020-2021. Així mateix, a aquesta reunió, s’acordà també continuar aplicant el pla de contingència establert i implementat per cada universitat per seguir mantenint la seguretat a les seues instal·lacions, preservant així la salut de la comunitat universitària. Podeu consultar el contingut de l’esmentat acord ací.

En aquest marc, la Facultat de Dret, tenit en compte la resolució del Rectorat de la Universitat de València, relativa a la docència de les titulacions oficials a partir de l'1 de març, reprendrà la docència en les mateixes condicions en què s’estava desenvolupant, abans que el passat 26 de gener, la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i el Sistema Universitari Públic Valencià, acordaren reduir al mínim la presencialitat en la docència durant el mes de febrer.

Així, pel que fa a la docència dels Graus i Dobles Graus que s’imparteixen a la Facultat, el model de docència serà el següent:

A primer i segon curs de totes les titulacions de grau i doble grau, això és, als Grau en Dret, Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i Criminologia, així com al primer i segon curs dels dobles graus en Dret- CCPPAP, Dret- Criminologia i CCPPAP-Sociologia, la presencialitat de l’estudiantat serà del 100%. La presencialitat en el cas del doble grau en ADE-Dret s’ha de consensuar amb la Facultat d’Economia i tindre present la disponibilitat d’aules a l’aulari Sud, mentre duren les obres de reparació de les façanes.

El model per als grups de tercer, quart i cinqué de la doble titulació en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i Sociologia, serà la docència presencial amb transmissió síncrona.

Finalment , s’aplicarà el model de docència híbrida amb presencialitat en setmanes alternes als grups pertanyents a tercer i quart dels graus en Dret, Ciència Política i de l’Administració Pública i Criminologia, així com als grups pertanyents a tercer, quart i cinqué corresponents als dobles graus en Dret-Ciències Polítiques i de l’Administració Pública i Dret-Criminologia.

L’estudiant al qual aplica el model de docència híbrida amb presencialitat en setmanes alternes s’haurà d’atendre al calendari de docència híbrida que podeu consultar ací, acudint a classe en setmanes parelles o imparelles, segons corresponga en funció del primer cognom. Així, l’estudiantat amb cognoms que comencen entre la A i la L, formarà part del subgrup 1, acudint a classe en setmanes imparelles, mentre que l’estudiantat amb cognoms que comencen entre la M i la Z, formarà part del subgrup 2, acudint a classe en setmanes parelles.

A la següent infografia us presentem aquesta informació de manera resumida:

 

Aquest model s’aplicarà al llarg del mes de març. La docència a partir del 13 d’abril, una volta transcorregudesd les festes de Setmana Santa i Pasqua, s’especificarà més endavant, segons avancen les obres de reparació de les façanes de l’Aulari Nord i la substitució del mobiliari de les seues aules.