Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

Jornada Innovació Educativa: "L'educació Superior en temps de pandèmia"

  • 24 de setembre de 2020
Image de la noticia

La jornada es celebrarà el 29 de setembre en format Webinar. L'accés a la jornada serà a través d'invitació que s'enviarà per correu al professorat del centre

L'Educació Superior en Temps de Pandèmia” és la temàtica de la Jornada d'innovació educativa que se celebrarà en la nostra Facultat el dimarts 29  de setembre en format webinar.

En aquesta Jornada tindrem l'oportunitat i el plaer de compartir amb el prof. Francisco Imbernón, Catedràtic de Pedagogia de la Universitat de Barcelona, les seues reflexions sobre la universitat actual, en la seua conferència inaugural titulada “La universidad fue creada para mí. Buenas y malas prácticas en la Universidad”.

Així mateix, es presentarà el llibre “La innovació educativa en Dret: nous mètodes per a una societat en transformació”, en el qual es recullen les iniciatives d'innovació docent universitària del professorat del nostre centre, en col·laboració amb el SFPIE de la Universitat. Aquestes iniciatives seran breument presentades en les ponències que conformen el programa.

Us esperem per a compartir entre tots idees, consells i experiències sobre la docència universitària i sobre la labor del professorat universitari en
aquests temps de pandèmia.

Accés al programa