Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

.
.
.

Jornades sobre Actualitat europea en R + D + I - Horitzó Europa

  • 30 de juny de 2020
Image de la noticia

El Vicerectorat d'Innovació i Transferència us convida a participar en les sessions on-line en què es va a informar sobre les últimes oportunitats de participació en les convocatòries d'Horitzó 2020, així com sobre els objectius i novetats del nou Programa Marc de la Unió Europea per Recerca i Innovació, Horitzó Europa, que s'estendrà al llarg del període 2021-2027.

Al desembre de 2019, la Comissió Europea (CE) va presentar el Pacte VerdEuropeu (Green Deal), el full de ruta per fer d'Europa un continent climàticament neutre en 2050. La primera mesura que ha pres la CE dins aquesta iniciativa és llançar una nova convocatòria de propostes d'Horitzó 2020, amb l'objectiu d'impulsar projectes d'investigació i d'innovació alineats amb el Pacte Verd. La convocatòria es publicarà a mitjans de setembre de 2020, amb un pressupost aproximat de 1.000 milions d'euros.

Horitzó Europa és el proper programa d'innovació i recerca de la Unió Europea (UE) i començarà oficialment el 2021 amb al voltant de 100.000 milions de finançament. L'objectiu d'aquest ambiciós programa és mantenir a la UE a l'avantguarda de la recerca i la innovació a escala mundial i fer front als desafiaments més importants a nivell global com el canvi climàtic, l'envelliment, la salut, etc.

Programa

Sessió I, dimarts 30 juny

09h-10.30h Avenços sobre la Call Green Deal. Últimes oportunitats de H2020 ".


Marina Martínez García *.

Sessió II, de dijous 02 juliol

13h-13:45 "Actualitat sobre el marc financer de la Unió Europea i la seva
efecte sobre els programes d'R + D + I. Com es perfila el finançament d'Horitzó Europa ".

Carlos Martínez Riera **.

13:45-14:30 "Com s'està dissenyant Horizon Europe. Continguts dels
tres pilars a dia d'avui i calendari per als pròxims mesos ".

Marina Martínez García *.

Sessió III, dijous 09 juliol

12h-13h "Mapa actual dels partenariats previstos en el pròxim programa
marc Horitzó Europa ".

13h-13.30h "Pinzellades sobre l'estat de el disseny de les Missions a
Horitzó Europa "

Marina Martínez García *

Les sessions seran presentades per:

* Dra. Marina Martínez García, personal destacat de l'Agència Espanyola de Innovació (CDTI - Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial, Ministeri d'Economia i Competitivitat) a Brussel·les i coordinadora del programa de capacitació / especialització de gestors en H2020. La Dra. Martínez segueix tots els programes de Reptes Socials i Lideratge Industrial de H2020 i és Punt Nacional de Contacte per al programa Societats Segures de H2020 per part de CDTI.

** D. Carlos Martínez Riera, que ha desenvolupat la seva carrera professional en llocs tècnics, de gestió i polítics, a les institucions europees, al Govern d'Espanya i al Govern de la Comunitat Valenciana i, actualment és conseller de Recerca i Innovació de la representació permanent d' Espanya a la Unió Europea.

Aquestes sessions estan dirigides exclusivament a el personal, investigador i gestor de la investigació, de la Universitat de València. Si és del seu interès participar envieu un correu electrònic a operuv@uv.es indicant les sessions en què voleu participar.

Una vegada registrats, durant el dia de la celebració de les sessions rebran les instruccions i claus necessàries per unir-se a través de la plataforma Zoom. L'aforament de la plataforma és limitat.