Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Condol de la Clínica Jurídica pel traspàs del Prof. Carmelo Lorano

  • 25 de maig de 2020
imagen carmelo lozano

La Clínica Jurídica per la Justícia Social de la Universitat de València està hui de dol pel traspàs del nostre company Carmelo Lozano.

Hem perdut a un excel·lent professor clínic, brillant jurista i estudiós del Dret, bona persona, amic i company de carrera d'algun de nosaltres en uns anys inoblidables.

El seu compromís con la justícia social el va portar a codirigir un informe elaborat pels estudiants de la Clínica a sol·licitud del CERMI-CV en contra del copagament imposat pel decret de la Generalitat Valenciana a la prestació de determinats serveis socials, que va fonamentar l'anul·lació de la mateixa pels tribunals al 2014. Posteriorment va dirigir un altre més ampli en la mateixa línia que va servir de suport a una proposició no de llei presentada en el Congrés pel Grup Socialista amb la mateixa finalitat, ajudar a persones en situació de desavantatge social.

Ha estat a la disposició de la Clínica sempre que l'hem necessitat, encara que només fora per a donar-nos la seua visió sobre alguna situació concreta, la interpretació d'una norma o un consell vàlid per a una millor gestió. Sempre el trobarem a faltar i el portarem en els nostres cors.

L'equip de la Clínica Jurídica de la Facultat de Dret