Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Condol pel traspàs de la professora Mª Luisa Holzwarth

  • 10 de novembre de 2020
fotografia

El passat divendres 6 de novembre va morir la nostra estimada companya María Luisa Holzwarth Rodríguez, Professora titular de Dret internacional privat. Nascuda a Múrcia en 1949, on va iniciar la seua carrera acadèmica després de llicenciar-se en Dret amb Premi Extraordinari el 1971, va dedicar la major part de la seua vida professional a la Facultat de Dret, on havia exercit una excel·lent tasca docent durant quatre dècades fins a la seua jubilació el passat mes de setembre.

La seua passió va ser el Dret d'estrangeria, matèria en la qual era un referent en l'escola de València. Però, sobretot, la Professora Holzwarth ha estat per a tots una persona bondadosa, afectuosa i elegant. Sempre tenia un somriure amable per a tothom i mai va deixar d'ajudar els nous membres que s'anaven incorporant a la carrera acadèmica al llarg dels anys. Deixa un buit difícil d'explicar en el cor de totes les persones que hem compartit vida acadèmica i amistat amb ella durant tant de temps, aquest cor ferit en un any 2020 tan dur per a l'àrea de Dret internacional privat. Ens queden, però, els records meravellosos dels bons moments que vam passar al seu costat.

La Facultat s'uneix ara a el dolor de la seua família, especialment al del nostre company Quique i els seus tres germans, els fills de Marisa, així com les seues nétes, pels quals tant es va desviure. Descansa en pau, estimada Marisa: sempre estaràs en la nostra memòria, sempre seràs de la Facultat de Dret.