Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

Congrés sobre Drets Lingüístics i Comunicació Pública

  • 19 d’octubre de 2020
Image de la noticia

Els dies 22 i 23 d'octubre se celebrarà el Congrés Internacional sobre Drets Lingüístics i Comunicació Pública organitzat per la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València, amb la col·laboració de la Facultat de Dret.

Després de la inauguració a càrrec de Rubén Trenzano Juan, Director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Francisco Javier Palao Gil, degà de la Facultat de Dret, Vicenta Tasa, directora de la Càtedra de Drets Lingüístics, i José María Vidal, codirector del congrés, es passarà a analitzar i revisar els marcs jurídics europeu, estatal i autonòmic pel que fa a l'ús de les llengües (minoritàries i cooficials) en la comunicació pública. Al llarg de quatre sessions, distribuïdes en la vesprada del dia 22 i el matí del dia 23, experts internacionals, acadèmics i professionals, donaran resposta al tema dels drets lingüístics i la comunicació pública.

A causa de la situació sanitària, el congrés es realitzarà virtualment, mitjançant la plataforma Blackboard Collaborate:

https://links.uv.es/12j1QdS