Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Dret Logo del portal

El ministre de Justícia visita la Facultat de Dret

  • 11 de juny de 2021
 Conferència

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo Moreno, va estar la vesprada de divendres a les instal.lacions de la Facultat de Dret per tal d’assistir a la cerimònia de clausura i graduació d’una nova promoció d’estudiants/es del màster universitari en garanties penals i delictes socioeconòmics.

La cerimònia, que ha tingut lloc a la sala “Tomás Vives Antón”, del Departament de Dret Penal, ha començat amb unes paraules del degà de la Facultat, Javier Palao, a les que ha seguit una breu alocució del codirector del màster, el professor José Luis González Cussac, que ha introduït la conferència de clausura del ministre.

La conferència de Juan Carlos Campo, que portava per títol “Lucha contra la corrupción y garantías procesales”, ha tractat el complex tema de la tipificació penal de la figura de l’enriquiment il.lícit, una mesura que pot vulnerar el principi de presumpció d’inocència recollit en la nostra Constitució, però que, d’altra banda, seria un instrument necessari en la lluita contra la corrupció.

L’acte s’ha tancat amb el lliurament dels diplomes de graduació i dels obsequis a l’alumnat d’aquesta nova promoció, al que aprofitem per a felicitar per la culminació dels seus estudis de màster. Agraïm també al ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, la deferència d’haver-nos acompanyat en un moment tan especial per a la Facultat.