Logo de la Universdad de Valencia Logo Programa de Doctorado en Didácticas Específicas Logo del portal

Premi Besst Award

  • 27 septiembre de 2018
Premi Besst Award

L' alumne de doctorat Abraham Cerveró va rebre el premi BESST Award que lliura l'Escola de Recerca (Research School) del grup SIG Writing de la xarxa internacional EARLI (European Association for Research on Learning and Instruction). L'edició d'enguany ha tingut lloc a Gant (Bèlgica) a finals d’ Agost.

"L' alumne de doctorat Abraham Cerveró va rebre el premi BESST Award que lliura l'Escola de Recerca (Research School) del grup SIG Writing de la xarxa internacional EARLI (European Association for Research on Learning and Instruction). L'edició d'enguany ha tingut lloc a Gant (Bèlgica) a finals d’ Agost.

La presentació guardonada comprenia el projecte de recerca doctoral i els resultats preliminars i ha sigut avaluada en funció de la  rellevància de la investigació, la seua qualitat, la presentació pública i el seu caràcter innovador.

Aquest projecte està co-dirigit per les professores Ángela Gómez i Anna Devís del grup de recerca "Coneixement Didàctic del Contingut de Professorat" (CDC), coordinat pel professor Vicent Sanjosé de la facultat de Magisteri, i està adscrit al programa de doctorat en Didàctiques Específiques de la esmentada Facultat.

L'Escola de Recerca suposa l'avantsala del congrés SIG Writing que s'ha celebrat a Amberes i on han participat els investigadors i les investigadores internacionals més prominents en la recerca sobre processos d'escriptura, i on també s’ha presentat una comunicació sobre aquest projecte de tesi."