Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Ciències Socials Logo del portal

El màster va adreçat preferentment a estudiants que hagen cursat el grau en Relacions Laborals i Recursos Humans, o bé la diplomatura en Relacions Laborals o la llicenciatura en Ciències del Treball, ja que acrediten capacitats, coneixements i interès en l’especialització i la capacitació pròpia dels estudis de màster en l’àmbit de l’ocupació i la intervenció en el mercat laboral. També s’adreça a estudiants que hagen cursat la llicenciatura o el grau en Sociologia, la diplomatura o el grau en Treball Social, i titulacions oficials de l’àrea de Ciències Socials (Dret, Psicologia, Administració d’Empreses, Empresarials, Economia, Turisme…) els títols de les quals aporten alguns continguts i competències que, encara que hagen de ser complementades en major mesura, faciliten la formació i l’adquisició de les competències proposades en el màster.
Per garantir que els estudiants admesos al màster, independentment de la titulació de què provinguen, tinguen una formació bàsica de grau o de llicenciatura en l’àmbit de l’ocupació, el màster té matèries que inclouen coneixements necessaris per cursar els continguts específics del màster amb un nivell adequat, si no se n’acredita el coneixement previ a aquest nivell.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies