Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Dret, Ciència Política i Criminologia Logo del portal

Premi CIRIEC

  • 26 de juliol de 2022
Image de la noticia

Convocatòria Premis CIRIEC als millors estudis en economia

social - 4ª Edició

L'associació científica CIRIEC-España ha convocat la seva 4ª edició dels
PREMIS CIRIEC als millors estudis en economia social aprovats en les universitats de la Comunitat Valenciana en els últims cinc cursos acadèmics.

CIRIEC España és una associació privada sense ànim de lucre que promou els estudis i recerques, la formació i la documentació en economia social, un àmbit integrat per cooperatives, tercer sector, associacionisme, ONG, emprenedoria social, voluntariat i innovació social, àmbit ben definit
a Espanya per la Llei 3/2011 d'economia social i a nivell internacional per la Resolució 130/2022 de Nacions Unides OIT.

Aquests PREMIS CIRIEC, patrocinats per la Generalitat Valenciana, tenen per objecte realitzar un reconeixement als estudiants diplomats de les universitats valencianes que hagin destacat en l'elaboració de Treballs de Fi de Grau (TFG), Treballs de Fi de Màster (TFM) i Tesis Doctorals versats en economia social.

El termini de presentació de candidatures per a aquest any 2022 està obert fins al 30 de setembre. La decisió del Jurat es farà públic en la segona quinzena del mes d'octubre de 2022. El lliurament de Premis es realitzarà en un acte públic el mes de novembre de 2022. Aquests premis tenen una dotació econòmica d'entre 600 i 1.600 euros

Les bases de la convocatòria es troben en el document adjunt i són accessibles en BASES