Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Dret, Ciència Política i Criminologia Logo del portal

Premi Internacional Dr. José Luis Díez Ripollés

  • 26 de juliol de 2022
Image de la noticia

La Universitat de Màlaga, amb la col·laboració de l'Àrea de Dret penal i la Secció de Màlaga de l'Institut Andalús Interuniversitari de Criminologia, ha convocat la primera edició del Premi Internacional “Dr. José Luis Díez Ripollés” i considerem que aquesta informació pot resultar d'interès a la comunitat universitària, especialment als doctors i doctores.

La convocatòria d'aquest certamen té com a objectiu incentivar la
recerca en ciències jurídiques i socials premiant amb 3000€ i la publicació amb l'editorial Tirant lo Blanch al millor treball de dret, criminologia o política criminal, disciplines en les quals el professor Díez Ripollés ha basat la seva trajectòria acadèmica.

Així, les persones que desitgin postular-se a aquest premi hauran de comptar amb la condició de doctor, tenir menys de 40 anys en la data límit de presentació de sol·licituds i trobar-se adscrites a una universitat espanyola o estrangera, pública o privada. El termini màxim per a l'enviament de treballs serà el dia 1 de desembre a les 23:59h

No obstant això, la informació ampliada sobre aquest premi es troba en la documentació adjunta, encara que també està disponible en la següent pàgina web de lliure accés.

Així mateix, s'ha habilitat una adreça de correu electrònic (<mailto:premioripolles@uma.es> ) per a resoldre dubtes respecte a aquesta convocatòria.


BASES DE LA CONVOCATÒRIA