Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Estudis de Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

L’equip d’investigació, de caràcter interdisciplinar, està integrat en l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona (IUED) de la Universitat de València i està format pel professorat que pertany a diverses disciplines i àrees de coneixement i que compta amb àmplia experiència investigadora i docent. Manté així mateix col·laboracions amb professorat extern a l’IUED i vinculat a altres Departaments de la Universitat de València, així com a altres Universitats nacionals i internacionals. 

“Recursos materials”

L’Institut Universitari d’Estudis de la Dona es troba situat en el quart pis de l'edifici Beatriu Civera del Campus de Tarongers i compta amb els següents serveis i mitjans materials:


Secretaria i Administració. Per a la realització de gestions acadèmiques i administratives. Horari d'atenció a l'alumnat: dilluns a divendres, de 9 a 14 h.


Sala de Juntes i Seminaris “Vicen Belenguer”. Compta amb equip portàtil de projecció per a la realització de reunions, seminaris i jornades doctorals. 


Despatxos: de Direcció de l’IUED i de Personal Investigador en Formació.
Per a consultes amb el professorat del doctorat, els i les estudiants han de dirigir-se als despatxos individuals, situats en els respectius Departaments tal com s'indica a la web.
Addicionalment, es programen activitats en diversos espais dels tres campus de la Universitat de València.
Els i les estudiants del programa de doctorat poden accedir als diferents espais i serveis de la Universitat, inclosos serveis bibliogràfics i informàtics.

AULA DE RECERCA
Situada a l’IUED en el Campus de Blasco Ibáñez, amb una capacitat adequada, compta amb ordinador i canó projector.