Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Fisiologia Logo del portal

Beques Young Researchers Grant de la Utrecht Network

  • 26 de desembre de 2019
Image de la noticia

La Utrecht Network, mitjançant les seues Task Forces, ofereix una varietat d'activitats a les institucions membres. La xarxa promou convocatòries regulars de noves iniciatives dins dels seus objectius estratègics.

Les activitats actuals a la xarxa són:

Staff Training programmes

Summer Schools

Young Researchers Grant programme

La Utrecht Network convoca un programa d'estades de mobilitat per a joves investigadors en altres universitats membre de la xarxa (Young Researcher’s Grant).
L'estada tindrà una durada mínima d'1 i màxima de 6 mesos entre l'1 d'abril de 2020 i el 31 de març del 2021. La beca, 1.000€, té com a objecte la realització del treball d'investigació del màster o doctorat. Encara que l'estudiant pot assistir addicionalment a cursos, es donarà prioritat a les sol·licituts de la modalitat "només investigació".
 
L'estudiant ha d'estar matriculat en algun dels programes de màster o doctorat de la Universitat de València i no ser elegible per al programa Erasmus+.
Les sol·licituds de participació per al curs 2020/21 poden enviar-se a avillen@uv.es fins al dia 2 de febrer de 2020 i han d'incloure:
• Formulari de sol·licitud (Student application form YRG)
• Carta de motivació
• Carta de recomanació del supervisor acadèmic de la UV
• Carta d'acceptació del supervisor acadèmic de la universitat d'acolliment basat en el projecte de recerca a dur a terme
• Certificat de notes del títol de grau (per als estudiants de màster) o del títol de màster (per als estudiants de doctorat)

Per a la valoració de les sol·licituds es tindrà en compte la nota mitjana del títol de grau (en el cas dels estudiants de màster) o la nota mitjana del títol de màster (en cas del estudiants de doctorat). No es tindran en compte les sol·licituds incompletes.
 
La Universitat de València farà una preselecció de fins a 3 candidats que enviarà a la coordinació de la Task Force Student Mobility per a la seua decisió final.

Més informació en