Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Didàctiques Específiques Logo del portal

Convocatòria de Beques de Mobilitat Internacional de Doctorat per a l'any 2019

  • 11 de desembre de 2018
Image de la noticia

S'ha publicat en el Tauler Oficial de la UV i a la pàgina web del Servei de Relacions Internacionals (apartat Erasmus Estudis/Erasmus Postgrau) la Convocatòria de beques de Mobilitat Internacional per a estudiants de doctoratper a l'any 2019. L’objecte d'aquestes ajudes, finançades amb fons propis i de la Unió Europea, és afavorir la mobilitat internacional dels nostres doctorands per obtenir la Mención Internacional. Per aquest motiu, les bases reguladores refereixen a una estada mínima de tres mesos.

La convocatòria preveu dos tipus de mobilitat:

-Modalitat A, per a les destinacions amb codi Erasmus (ECHE Holder’s List, disponible també a la web) en els països del programa Erasmus+, i

-Modalitat B, per a destinacions en institucions d'educació superior o recerca en la resta de països.

Les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud fins al 14 de gener inclusivament a través de ENTREU, adjuntant l'Acord d'Aprenentatge (Annexos II-A o II-B depenent de la Modalitat), i la declaració responsabled'incorporació de l'estada al Document d'Activitats investigadores (Annexos II-A o III-B). Tots dos documents requereixen la signatura, manuscrita o electrònica, del coordinador o coordinadora del programa de doctorat.

El criteri de baremació serà exclusivament la nota mitjana en base 10 dels estudis que va donar accés al doctorat, i per a la seua comprovació sol·licitarem la col·laboració de l'Escola de Doctorat.