Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Llengües, Literatures i Cultures, i les seues aplicacions Logo del portal

- Doctorands/des de nou ingrés.

La Universitat de València publicarà a través de la pàgina web de l'Escola de Doctorat el resultat de la preinscripció conforme al Calendari administratiu establit.

Els estudiants admesos en un Programa de Doctorat, podran efectuar l'automatrícula a través d'Internet, del 2 al 10 de novembre de 2017.

Accediran a la pàgina web Portal Serveis Estudiant per a realitzar la seua matrícula. Prèviament rebran una notificació en el correu electrònic proporcionat en la preinscripció.

L'alumnat que no haja presentat en realitzar la matrícula, els originals dels documents aportats en la fase d'admissió, hauran de presentar-los en la Secretaria de l'Escola de Doctorat, fins el 30 d'octubre. (A excepció de l'alumnat procedent de la Universitat de València).

En cas de no aportar la documentació corresponent, es procedirà a l'anul·lació definitiva de  la sol·licitud de matrícula en el programa.