Logo UVLogo USDoctorat en Psicologia dels Recursos Humans Logo del portal

Digitalització i treball col·laboratiu en línia: estratègies per a millorar el benestar i l'eficàcia

  • 24 de maig de 2021
Image de la noticia

El passat 19 de Maig es van celebrar les II Jornades VITEM Digitalització i treball col·laboratiu en línia: estratègies per a millorar el benestar i l'eficàcia”. Aquestes jornades van ser organitzades pel projecte VITEM, compost per companys de IDOCAL, de la Universitat Oberta de Catalunya i de la Universitat de Sevilla, com una activitat de transferència dels resultats obtinguts en aquest. A més, la informació detallada del projecte, els seus resultats, així com les publicacions i/o presentacions a congressos també es pot veure en la web específica del projecte: www.proyectovitem.es

Vam tindre ponències convidades de Victoria Benlloch Ruiz, Directora Nacional divisió Consultoria d'Empresa (Grup ADECCO), que va exposar els reptes i tendències de la col·laboració virtual; i el Dr. José María Peiró, Catedràtic emèrit de Psicologia social de la Universitat de València, que va parlar de transformació digital i competències. 

A més, es va celebrar un panell d'experts, moderat per la Dra. Virginia Orengo, on es va aprofundir, entre altres temes, en les competències -digitals i digitalitzades- que són requerides en les organitzacions educatives; els reptes i dificultats que havia implicat la COVID-19 per a aquest procés; i les bones pràctiques i aprenentatges per a una transformació digital eficient.

Per a això, comptem amb la participació de Joaquim Molina Vallejo (Coordinador zona aquest EDUCSI, Jesuïtes Espanya); Alberto Gilsanz Mir (Coordinador d'innovació pedagògica); Carmen Vicenta Fuster Mollá (Regidora Delegada de l'Àrea de Polítiques Educatives i Benestar Social. Ajuntament de Gandia) i José Mª Peiró Silla (Catedràtic Emèrit de Psicologia Social. Universitat de València).

Totes aquestes experiències i idees serviran de primer input per al nou projecte DIGTEACH, dirigit per les dras. Virgínia Orengo i Ana Zornoza, a l'equip del qual s'incorporen les Dres. Mariam Ramos i Donatella Di Marco (Universitat de Sevilla)

Imatges: