Logo UVLogo USDoctorat en Psicologia dels Recursos Humans Logo del portal

L'edat i la proactivitat en el treball

  • 1 de setembre de 2021
Profesor Hannes Zacher

El professor Dr. Hannes Zacher, impartirà una conferència titulada "L'edat i la proactivitat en el treball" en el marc de les XI Jornades Científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans.

El professor Dr. Hannes Zacher, impartirà una conferència titulada "L'edat i la proactivitat en el treball" en el marc de les XI Jornades Científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans. La contínua reducció de les taxes de natalitat, l'envelliment de la generació del baby boom i l'augment de l'esperança de vida i de l'edat de jubilació estan provocant un envelliment de la població i de la mà d'obra sense precedents a tot el món. Aquests esdeveniments han suscitat un major interés pel tema de l'envelliment i el seu impacte en els resultats organitzacionals. Aquesta conferència se centrarà en aquest repte i en com gestionar-lo en l'accelerat context actual.

 

Breu biografia

Hannes Zacher és professor de psicologia del treball i de les organitzacions en l'Institut de Psicologia - Wilhelm Wundt, de la Universitat de Leipzig, a Alemanya. Va obtindre el seu doctorat en la Universitat de Giessen en 2009 i posteriorment va treballar a Austràlia i els Països Baixos. En el seu programa d'investigació analitza l'envelliment en el treball i el desenvolupament de la carrera, la salut i el benestar laboral, així com el comportament proactiu i adaptatiu dels empleats. En aquesta agenda d'investigació empra múltiples metodologies, incloent enquestes longitudinals, estudis de mostreig d'experiències i experiments. La seua investigació compta amb el suport de beques competitives (Fundació Alemanya per a la Ciència, Fundació Volkswagen) i finançament de la indústria. Ha publicat més de 140 articles en revistes especialitzades i forma part de diversos consells editorials de revistes nacionals i internacionals.