Logo UVLogo USDoctorat en Psicologia dels Recursos Humans Logo del portal

X Jornades Científiques d'investigació en Psicologia dels Recursos Humans

  • 18 de novembre de 2020
Image de la noticia

Els dies 8, 9 I 10 de setembre han tingut lloc les X Jornades científiques d'Investigació en Psicologia dels RRHH en la Facultat de Psicologia de la Universitat de València.

 Els dies 8, 9 I 10 de setembre han tingut lloc les X Jornades científiques d'Investigació en Psicologia dels RRHH. En elles han participat els estudiants de les universitats de Sevilla i València que componen el programa de Doctorat en Psicologia dels RRHH. A causa de la crisi sanitària, aquestes jornades es van desenvolupar de manera semi-presencial, amb limitació d'aforament i a través de mitjans virtuals per a així complir amb la normativa vigent en relació amb el COVID-19.

Es van tractar temes d'actualitat en la Psicologia dels Recursos Humans com la diversitat en les organitzacions, el benestar en el treball, lideratge i salut ocupacional, ètica i gènere en les organitzacions, intervencions en diferents contextos; i clima i capital psicològic. Van participar professors de totes dues Universitats, coordinats per les professores Dra. Nuria Gamero de la universitat de Sevilla i Dra. Ana Zornoza.
 

Accedeix al Programa