Logo UVLogo USDoctorat en Psicologia dels Recursos Humans Logo del portal

XI Jornades científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans

  • 23 de juliol de 2021
Foto de portada con el título.

La Universitat de València, la Universitat de Sevilla i l’Institut Universitari de Recerca en Psicologia dels Recursos Humans, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral (IDOCAL) organitzen, en València, les XI Jornades científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans.

La Universitat de València, la Universitat de Sevilla i l'IDOCAL organitzen les XI Jornades científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans. Aquest esdeveniment compta, a més, amb la col·laboració del màster Erasmus Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans (WOP-P). Les jornades se celebraran els dies 6 i 7 de setembre de 2021, en la Facultat de Psicologia de la U. de València, en modalitat híbrida (presencial i virtual). En aquestes jornades, estudiants de doctorat de les Universitats de Sevilla i València, que componen el programa de Doctorat en Psicologia dels RH, presentaran les seues investigacions. A més, hi haurà conferències i seminaris de professors i investigadors internacionals. 
Amb la finalitat d'acostar la investigació en Psicologia dels Recursos Humans a totes les persones, es podrà assistir gratuïtament en manera virtual (admissió condicionada a l'aforament màxim de 70 persones). En breu es publicarà el programa i més informació per a la inscripció.