Logo UVLogo USDoctorat en Psicologia dels Recursos Humans Logo del portal

XII Jornades Científiques d'Investigació en Psicologia dels Recursos Humans: “Robotització, digitalització i el futur del treball"

  • 6 de setembre de 2022
Imatge de recurs

La Facultat de Psicologia acull, del 6 al 9 de setembre, la 12a edició de la Conferència científica sobre Psicologia dels Recursos Humans, que en aquest 2022 se centra en els processos de digitalització i robotització aplicats a l'esfera laboral.

Aquestes jornades, organitzades per la Universitat de València, la Universitat de Sevilla i l'Institut IDOCAL, enfortiran la investigació sobre els aspectes psicosocials dels recursos humans en les organitzacions.

En aquestes sessions s'analitzaran diferents tendències i temes que contribueixen al progrés de la societat. Alguns d'aquests temes són la influència de la robotització i la digitalització en el treball, la promoció del benestar sostenible en les organitzacions, el desenvolupament del capital humà, els factors socials i organitzacionals que promouen l'ocupabilitat i els processos de resolució de conflictes. La participació d'investigadors júnior i sènior de diferents línies d'investigació en aquest camp, tant de la Universitat de València com de la Universitat de Sevilla, ens permetrà debatre i reflexionar sobre els reptes als quals s'enfronta actualment la nostra disciplina.

A més, comptem amb la participació de tres professores convidades que impartiran conferències sobre robotització i digitalització i la seua influència en el treball: Pascale Le Blanc (Eindhoven University of Technology), Sonja Rispens (Eindhoven University of Technology), Gudela Grote (Eidgenössische Technische Hochschule (ETH) Zürich).