Logo de la Universitat de València Logo Doctorat en Tècniques Experimentals en Química Logo del portal

El continu avanç de la instrumentalització científica possibilita el desenvolupament continuat d'un gran nombre de tècniques experimentals, l'aplicació de les quals permet proporcionar una informació molt detallada de la composició de les substàncies, de les característiques intrínseques dels compostos químics i de les seues reaccions.

Aquests avanços en tècniques experimentals permeten afrontar les noves exigències de la societat espanyola actual, en els diversos àmbits en què es requereix l'anàlisi química i/o la caracterització de compostos i els quals abasten camps tan diversos com ara: control de la qualitat i de la seguretat dels productes fabricats en indústries de tot tipus (ceràmica, pintures, plàstics, joguets, productes farmacèutics i cosmètics, alimentació, etc.), anàlisi agroalimentària, anàlisi mediambiental, anàlisi clínic, etc.

Per això el Programa de Doctorat 'Tècniques Experimentals en Química' està dedicat a la realització de tesis doctorals basades en la investigació bàsica i/o aplicada mitançant l'utilització de les tècniques experimentals d'anàlisi i caracterització de major actualitat i futur.

Los temas desarrollados en este Programa de Doctorado, se incluyen en estas 6 líneas de investigación:

    1.- Control Industrial i anàlisi
    2.- Seguretat alimentària
    3.- Contaminació i el control del medi ambient
    4.- Tècniques i desenvolupaments aplicats a bioanàlisi
    5.- Química analítica verd
    6.- Síntesi i caracterització de materials